15-03-05

Scampi piccanti (Pikante scampi's)

Ingrediënten :
1 kg scampi - 2 teentjes look - 1 bosje peterselie - 2 chilipepertjes - 1 glas cognac - fijn gezeefde tomatensaus - olijfolie

Bereiding :
Maak eerst de tomatensaus : Pel de tomaten.   Draai ze door een groentenzeef.   Fruit een teentje look in de olie.   Voeg de tomaten toe en warm enkele minuten op.   
Hak een teentje look fijn.  Fruit dit in wat olijfolie met de gehakte peterselie en de fijngesneden chilipepertjes (zonder zaadjes).  Voeg er de scampi bij en bak ze tot ze roze zijn.  Giet er de cognac over .  Laat verdampen en voeg er dan de tomatensaus bij.  Laat nog wat indikken.
Dien warm op.

Buon appetito!

Recept : Cookaround

14:33 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.