01-03-05

Spirali di sogliole e gamberi (Tongrolletjes met garnaal)

Ingrediënten :
12 tongilets - 12 reuzegarnalen - 1 lepel gehakte peterselie en majoraan - 2 lepels olie - witte wijn - peper - zout

Bereiding :
Pel de garnalen.  Haal het zwarte darmkanaal uit met een scherp mesje.  Kruid met peper en zout.  Giet er wat olie over en de majoraan en laat rusten.
Rol de tongfilets op met een garnaal in het midden.  Maak vast met een tandenstoker.
Warm wat olie op in een pan.  Leg de tongrolletjes erin.  Overgiet met de marinade van de garnalen en een glas witte wijn.
Laat 10 - 15 minuten sudderen.  Bestrooi met peterselie en dien op.
Lekker met in boter gestoofde erwten.

Buon appetito !

Recept : Punto CR

15:40 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.