28-02-05

Vitello all'arancia (Kalfsvlees met appelsien)

Ingrediënten :
4 kalfslapjes - 50 gr bloem - 2 appelsienen (1 uitgeperst en 1 verdeeld in partjes) - 6 lepels olijfolie - peper - zout - 1 glas rode wijn

Bereiding :
Snijd het vlees in reepjes.  Wentel ze door de bloem en bak ze in de hete olijfolie.
Blus met de wijn.  Kruid met peper en zout.
Bak verder op een laag vuur.  Als de saus te droog is, voeg je er wat water bij ;  is ze te nat, kan je er wat bloem onderroeren.
Als het vlees gaar is, voeg je er het appelsiensap en de appelsienpartjes aan toe en laat 2 minuten op een hoog vuur inkoken, terwijl je blijft roeren.

Buon appetito !

Recept : Punto CR

13:38 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.