28-02-05

Coniglio ai capperi (Konijn met kappertjes)

Ingrediënten :
4 konijnebouten - 2 lepels tomatenconcentraat - 1 glas rode wijn - 2 lepels kappertjes - 2 grote aardappelen - 3 blaadjes salie - 2 takjes rozemarijn - 2 teentjes look - olijfolie - olijven (facultatief)

Bereiding :
Warm de olie op.  Doe er de look, salie en rozemarijn bij.  Bak de konijnebouten hierin gelijkmatig bruin.  Blus met de wijn en laat inkoken.
Haal de look, salie en rozemarijn uit.
Voeg de uitgelekte kappertjes bij met het tomatenconcentraat.  Giet er een pollepel warm water over en laat ca. 35 - 40 minuten garen.
Na 10 minuten voeg je de geschilde en in reepjes gesneden aardappel toe.
Tijdens het garen voeg je nu en dan wat warm water toe.
Op het einde kan je groene en zwarte olijven toevoegen.

Buon appetito !

Recept : Punto CR

13:48 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.