26-02-05

Scaloppine al marsala (Kalkoen- of kippefilets met marsala)

Ingrediënten :
4 kalkoen- of kippefilets  -  2 glazen droge marsala  -  witte bloem  -  40 gr boter  -  1 teentje look  -  zout

Bereiding :
Wentel de filets in de bloem.
Smelt de boter in een pan.  Fruit het teentje look herin en haal het er weer uit.
Bak de filets op een hevig vuur aan beide kanten bruin.  Giet er de marsala over en laat verdampen.
Zef een beetje witte bloem over de pan om de saus te laten indikken.
Zet het vuur wat lager, kruid met zout en laat nog 4 - 5 minuten bakken of wat langer, naargelang de dikte van het vlees.
Dien onmiddellijk op.

Buon appetito !

Recept : Punto CR

14:51 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.