26-02-05

Merluzzo gratinato (Gegratineerde kabeljauw)

Ingrediënten :
4 kabeljauwfilets  -  4 lepels geraspte parmezaan  -  4 lepels paneermeel  -  2 eetlepels olijfolie  -  paprikapoeder  -  peper  -  zout

Bereiding :
Bestrooi de kabeljauwfilets met peper en zout en laat 10 minuten rusten.
Meng de geraspte parmezaan, de gehakte peterselie en het paneermeel.
Wrijf een ovenschotel in met een lepel olijfolie en leg de goed afgedroogde visfilets erin.  Bestrooi met de parmezaan en giet de rest van de olijfolie erover.
Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200°C en laat 12 - 13 minuten bakken.
Bestrooi met paprikapoeder en dien op.

Buon appetito !

15:16 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.