13-05-04

Involtini al sugo (Kalfsrolletjes met saus)

Ingrediënten :
500 gr kalfsvlees - 2 wortels - selderstengels -1 kg tomaten - 1 bouillonblokje - 1 glas droge witte wijn - zout - peper - 1 ui - olijfolie

Bereiding :
Snijd dunne sneetjes van het vlees.  Leg op elk een stukje wortel en een stukje selder.  Kruid met peper en zout.  Rol op en maak het rolletje vast met een tandenstoker.
Bak de rolletjes in de olie met de fijngehakte ui, de rest van de wortel en selder en voeg 1/2 glas witte wijn toe.  Als de wijn verdampt is,  voeg je de tomaten toe  (Verse of uit blik, gezeefd of in stukjes, zoals je verkiest),  peper,  zout en het bouillonblokje.  Laat verder bakken tot het vlees gaar is. Als de saus te dun is, kan je er 2 lepeltjes tomatenpuree aan toevoegen.  Dien warm op.

Buon appetito!

Tip : Als je saus teveel hebt, kan je die ook heel goed gebruiken bij een pasta, penne bijv.

Recept : Roma-o-matic

10:36 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.