23-03-04

Polpettine pasquali (Paasgehaktballetjes)

Ingrediënten :
600 gr lamsgehakt - 1 sjalot - rozemarijn - peterselie - varkensnet - balsamico-azijn - witte wijn - bouillon - olijfolie - peper - zout

Bereiding :
Meng het gehakt met een mengsel van fijngehakte peterselie, rozemarijn, sjalot, peper en zout. Maak balletjes van het gehakt.
Draai ze eventueel in varkensnet en druk ze lichtjes aan. Bak ze aan alle kanten bruin in olijfolie.
Laat ze dan nog 10 minuten bakken in een oven van 200°C. Overgiet met wat bouillon.
Houd de balletjes warm en zet het bakvocht in een pannetje op het vuur met een lepel balsamico-zijn, een beetje witte wijn en een lepel bouillon. Laat de saus inkoken en giet ze over de balletjes. Dien op.

Buon appetito !

Met dank voor het recept aan : Intrage

13:06 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.