12-02-04

Sogliole innamorate (verliefde tongen)

Ingrediënten :
8 tongfilets - 2 eierdooiers - 70 gr boter - 1/2 citroen - 1/2 glas room -1 ui - 1 glas spumante of champagne - 1 lepel cognac - 100 gr garnalen - peper - zout

Bereiding :
Kruid de tongfilets met peper en zout en besprenkel met citroen.
Snijd de ui fijn en leg die in een beboterde ovenschotel. Leg er de opgerolde tongfilets op en strooi de garnalen ertussen.
Giet er de champagne over.
Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 170°C en laat 10 minuten bakken.
Haal de tongilets eruit en houd ze warm.
Laat het bakvocht inkoken met de eierdooier, room en cognac.
Giet de saus over de tongfilets en dien op.

Buon appetito!

12:58 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.