22-01-04

Costolette alla valdostana (koteletten zoals in Valle d'Aosta)

Voor dit gerechtje uit de bergstreek van Val d'Aosta heb je nodig : 4 kalfskoteletten - 100 gr boter - 1 ei - 1 tas paneermeel - 100 gr fontina (of een andere smeltkaas) - bloem - zout - peper

Klop de koteletten lichtjes plat. Breng op smaak met peper en zout, haal ze door de bloem, dan door het losgeklopt ei en tenslotte door het paneermeel. Laat de boter smelten in een pan. Bak dan de koteletten op een matig vuur aan beide zijden goudbruin. Als de koteletten gebakken zijn, leg je op elk ervan een dun sneetje fontinakaas. Leg ze in een ovenschotel en zet ze in een warme oven tot de kaas gesmolten is. Leg ze nu op een voorverwarmd bord en doe er wat braadvocht over.
Buon appetito!
Dit is een recept van :Yndella

14:32 Gepost door 0 | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

HHHmmmm !!!!! Smakelijk hé !

Gepost door: M&G | 22-01-04

De commentaren zijn gesloten.